Čokoládové speciality
Základem specialit jsou buď nugát, marcipán nebo ganáž. Tuto základní surovinu ručně tvarujeme a dekorujeme.
nejoblíbenější tmavý střapec
|
Střapec mléčný s mandlí
|
|
Střapec bílý s mandlí
|
|
Střapec tmavý s mandlí
|
|
Kokosová koule
|
|
Ořechová koule
|
|
Kávová koule
|
|
Nugátová střecha
|
|
Rumová bomba
|
|
Pomerančová kůra máčená v hořké čokoládě
|
|
Benátské lanýže
|
|
Zázvor máčený v hořké čokoládě
|
|
Želé
|
|
Karamelová kostka
|
|
Karamelová koule bílá
|
|
Karamelová koule mléčná
|
|
Kokosové oko
|
|
Mandlový lanýž
|
|
Pomerančové plátky v čokoládě
|
|
Ibiškový květ máčený v bílé čokoládě
|
|
Nugátová kostka tmavá
|
|
Bábovička švestková s kandovanými fialkami
|